Velkommen som franchisetaker

Vi søker nå franchisetakere i hele Norge. En veldig spennende mulighet for deg som ønsker å bli en gründer.

Vi søker nå franchisetakere i hele Norge. En veldig spennende mulighet for deg som ønsker å bli en gründer.

UBEMANNET FRANCHISE

Hvordan fungerer en ubemannet butikk
og hvordan kan du starte din egen?

Slik fungerer en
ubemannet butikk

Først og fremst er sikkerhet viktig i en ubemannet butikk, både for deg som eier men også for kundene. Vi har investert stort i en stabil og smart løsning som kombinerer BankID/Vipps for verifisering med kameraovervåking og mulighet for interaksjon med kunder.

Når kunden har verifisert seg, gis det tilgang til butikken. Vel inne i butikken henter kunden sine varer fra vårt brede sortiment og gjennomfører kjøpet i vår egenutviklede kasse med hel-integrerte løsninger som vekt, skanner, berøringsskjerm, kortleser, Vipps-betaling og mere.

Du holder styr på butikken din via vår Admin-portal der du ser all statistikk, overvåker og oppdaterer butikkens varelager, priser og kampanjer.

 
Alltimat ubemannet matbutikk

Hvordan starte en ubemannet butikk

Å starte en ubemannet butikk er en fin måte å skape en ekstra inntekt på, eller din nye hovedinntekt, åpner du flere butikker kan du fort ha det som ditt eneste yrke.

Å åpne en ubemannet butikk krever svært lite av deg som franchisetaker, vi har gjort grunnarbeidet og alt du trenger å gjøre er å hele tiden ha en ryddig og ren butikk som er fyllt opp med varer. Være en god ambassadør for butikken og ha en drivkraft for din AlltiMat butikk.

I gjennomsnitt regner vi ca 15-20 timer pr uke i arbeid med driften av én Alltimat butikk, selvsagt etter en innkjøringsperiode der rutinene innarbeides.

For å starte din ubemannede butikk, ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre i prosessen.

UBEMANNET FRANCHISE

Hvorfor franchise? Morsomt at du spør!

Fordelene med franchise er mange, inkludert all hjelpen du får til å komme i gang og sikkerheten til et velprøvd system og konsept.

I tillegg er det vanligvis en høyere fortjenestemargin til tross for franchiseavgiften, takket være gunstigere avtaler med alt fra grossister til banker. Og jo flere vi blir, jo bedre blir det for oss alle med stordriftsfordeler og bedre avtaler.

Bli med oss på en morsom reise!

1 %
VÅRT ARBEID

KONSEPT

1 %
VÅRT ARBEID

FORBREDELSER

1 %
VÅRT ARBEID

AVTALE MED LEVERANDØRER

1 %
VÅRT ARBEID

AVTALE MED BANK/FINANSIERING

UTVIKLING

Vi har utviklet hele systemet selv, det gir deg en stor fordel.

Vi utvikler og optimaliserer all programvare og maskinvare selv. På denne måten vet vi at alt er optimalisert for vår virksomhet, vi kan tilby den beste supporten og vi kan tilpasse systemet til å være den beste støtten i ditt arbeid.

Systemet vårt er levende og utvikler seg hver dag, nye funksjoner legges til flere ganger i måneden. Vi lytter til våre franchisetakere som kommer med tips og ideer som kan lette, automatisere og effektivere driften av deres butikk..

Alltimat har utviklet sitt eget system

Vårt system består av

Kassen

Kassesystem med skjerm, scanner, vekt og betalingsløsning.

Verifisering

Trygg verifisering med BankID og Vipps.

Sikkerhet

Kameraovervåkning av butikken og inngangen.

ESL

Elektroniske prisskilt gjør det enklere å kontrollere priser og kampanjer.

REKLAME

Digitale skjermer med reklame i butikken.

OPPSUMMERING

Å bli franchisetaker i AlltiMat er enkelt.

En ubemannet butikk er perfekt til å drive som franchise, vi har en ferdig plattform for deg og konseptet krever ikke mye arbeidskraft for å drive godt.

Du trenger heller ikke ansette og lære opp personale (men du kan selvfølgelig gjøre det) og du trenger ikke regne med å gå i minus under oppstarten takket være de lave driftskostnadene.

Vi hjelper både privatpersoner og foreninger med å etablere ubemannede butikker – enten i våre ferdigbygg eller i eksisterende butikker eller lokaler.

Hva vi tilbyr

En nøkkelferdig bedrift med et moderne konsept og svært lave driftskostnader.

Nøkkelferdig konsept

Gode innkjøpsavtaler

Samkjørte kampanjer

Kursing og rutiner

God støtte og support

Dine fordeler

En enkel måte å etablere en ekstra inntekt med relativt lite arbeid og økonomisk innsats.

Relativ lav investering

Mindre arbeidsinnsats med ubemannet

Lett å drifte med mye automatikk

Trygghet med et nettverk av butikker

Innovativt og populært konsept

SPØRSMÅL?

Vanlige stilte spørsmål og svar

Vi har pakket hele konseptet inn i en alt-i-ett-løsning, som lar oss sette faste priser på alt.

Det vi ikke kan kontrollere er  etableringskostnader, og disse kan variere noe fra butikk til butikk.

Det avgjørende er størrelse på butikken, men vi regner fra 500 000.- til 1 000 000,- Vi kan også hjelpe deg med finansiering.

Fremfor alt ser vi at du har driv og engasjement. Du kan med fordel ha en annen jobb eller bedrift så lenge du har tid til å ivareta dine forpliktelser, som du selvfølgelig kan delegere til andre da det er lette oppgaver som krever lite tid.

Du har et aksjeselskap eller alternativt en forening eller fellesskap som ønsker å drive en butikk.

Vi tror at alle med litt lyst og engasjement kan lykkes som franchisetaker hos oss.

Et lokale med potensiale for god og jevn trafikk av kunder. Helst ingen andre søndagsåpne i umiddelbar nærhet. For å få inn et bredt sortiment og samtidig ha en stor nok plass anbefaler vi mellom 80 og 100 kvadratmeter. For å kunne ha døgnåpent hver dag er det 100 kvm som er maks i de fleste kommuner i Norge.

Vi utvikler og optimaliserer all programvare og maskinvare selv. På denne måten vet vi at alt er optimalisert for vår virksomhet, vi kan tilby den beste supporten og vi kan tilpasse systemet til å være den beste støtten i ditt arbeid.

Systemet vårt er levende og utvikler seg hver dag, nye funksjoner legges til flere ganger i måneden. Vi lytter til våre franchisetakere som kommer med tips og ideer som kan lette, automatisere og effektivere driften av deres butikk..

Ja, vi hjelper deg med markedsføring både lokalt og landsdekkende. Som franchisetaker er det lurt å gjøre endel lokal markedsføring. men et så spennende konsept som en ubemannet AlltiMat gjør at «jungeltelegrafen»-metoden fungerer godt.

Det er mange fordeler med ubemannede butikker. Spesielt i vårt konsept med små, ubemannede matbutikker som er perfekte for etablering i mindre lokalsamfunn eller større steder der det ikke er døgnåpne eller søndagsåpne butikker fra før.

Teknologien gjør det mulig å holde driftskostnadene svært lave, noe som gjør at det igjen er mulig å drive små butikker, som en landhandel, i byer med så lite som 800-1000 innbyggere.

Vi har tilpasset konsept og overhead slik at alle butikker som oppfyller våre etableringskrav og franchisetaker oppfyller sine forpliktelser skal være lønnsomme.

Hvor stort overskuddet blir på bunnlinja er forskjellig fra hver butikk, men vi har et ganske godt estimat og forteller gjerne mer i et innledende møte.

Søk om å bli franchisetaker nå!

Fyll ut skjemaet så kommer vi tilbake til deg om kort tid, da med mer informasjon om hvordan du kan starte din egen AlltiMat butikk.

Du kan også sende e-post til: info@alltimat.no